Зверніть увагу!

Наша компанія є ексклюзивним представником провідного європейського виробника компонентів для виготовлення Пінополіуретану: компанії Purinova (Польща), що забезпечує широкий асортимент напилюваних та заливних систем, постійну наявність сировини ППУ на складі та мінімальні ціни, через відсутність імпортерів-посередників.

Всі системи пінополіуретану відповідають європейським нормам екологічності, якості та безпеки, про що свідчать численні сертифікати видані провідними інституціями ЄС та України. Якість Purinova незмінна завдяки застосуванню багаторівневого контролю якості на виробництві та перед постачанням компонентів споживачам. Purinova постачає свою продукцію по всій Європі, в США та країни Азії та Україну. Детальніше про компанію можна дізнатися на сайті:

Детальніше

У нашій країні покрівлі і будівлі з профнастилу дуже поширені. На сьогодні профнастил покрівельний - найпопулярніший матеріал, який найчастіше використовують для покриття дахів приватних будинків. І це створює проблеми, тому що не всі господарі роблять утеплення та гідроізоляцію грамотно. В результаті вимогам ДСТУ покрівля не відповідає.

До чого це призводить? До тепловтрат, протікання, гниття і утворення цвілі. А ще вам загрожує промерзання продування вашого даху. Тільки правильно виконане утеплення покрівлі житлового (мансардного) поверху змінить ситуацію. Щоб в майбутньому у вас не виникали проблеми з роботою по тепло-і гідроізоляції.

 

Конструктивні особливості покрівлі з профнастилу

Потрібно враховувати, що конструкція покрівлі з профнастилу має свої особливості. Щоб характеристики покрівлі відповідали вимогам стандартів, необхідно створити комбінацію із теплоізоляціонного шару визначеної товщини і гідроізоляційного шару. Обидва вони формують так званий покрівельний пиріг під профнастил, від якості якого залежить майбутнє будинку.

У кожному конкретному випадку теплоізоляційний шар буде мати різну товщину. Цей показник одержують в ході розрахунків, проведених фахівцями. На його величину впливають різні чинники, в тому числі вид утеплювача. Дуже важливо захистити утеплювач від попадання вологи. За це відповідає гідроізоляційний матеріал, якість укладання якого повинно бути бездоганним.

Вибір матеріалу для утеплення покрівлі зовні і зсередини

Ви можете використовувати традиційний утеплювач. У цьому випадку готуйтеся втратити близько 25-30 см простору з кожного боку. А можете зменшити цю величину в 3 рази, зберігши теплоізоляційні характеристики. І це можливо? Вибирайте жорсткий пінополіуретан як утеплювач для покрівлі. Підібрати необхідну товщину шару ППУ вам допоможуть фахівці.

Використання пінополіуретану в якості утеплювача економічно вигідно. З його допомогою можна виконувати тепло-і гідроізоляції покрівель будь-якої складності та форми. Використовуючи спеціальне устаткування, робочі напилюють шар полімеру на поверхню. Після застигання утворюється монолітний шар теплоізоляції, в якому немає стиків, дір, зазорів або щілин – так званих точок промерзання або містків холоду.

ППУ - матеріал з унікальними фізико-механічними характеристиками. Якщо ви застосовуєте його, то додаткову паро - і гідроізоляцію виконувати не потрібно. Тобто ви зможете швидше закінчити роботи, не будете витрачати кошти на купівлю та монтаж матеріалів для гідро-і пароізоляції. Крім того, покрівля довше прослужить, тому що термін експлуатації ППУ складає близько 50 років.

Метод напилення пінополіуретану. Переваги та особливості прогресивної напилювальної технології

Проводячи утеплення скатної покрівлі, ППУ наносять на ізольовану поверхню методом напилення. Висока адгезія допомагає пінополіуретану заповнювати всі порожнини і порожнечі, забезпечуючи хороше зчеплення з деревом, металом, бетоном і так далі. В результаті теплоізоляція, виконувана шаром ППУ методом напилення, виходить дуже якісною.
Якщо ви укладаєте на схилах даху профнастил, не забувайте про те, що потрібно вирішити не тільки проблему гідро-і теплоізоляції покрівлі. Необхідно забезпечити відсутність конденсату, що утворюється на металевих поверхнях. Крім того, потрібно виконати якісне перекриття швів. За допомогою жорсткого ППУ всі ці завдання ви вирішите швидко і просто.

Цей полімер, що наноситься методом напилення, допоможе вам позбавитися від протікань в жорстких металевих покрівлях. Він заповнить проблемні місця, герметизує стики, утворюючи рівномірний і безшовний шар теплоізоляції. Фахівці рекомендують наносити пінополіуретан на внутрішньому стику двох скатів даху. Це допоможе забезпечити кращу якість тепло-і гідроізоляції.

За допомогою ППУ можна виконувати не тільки утеплення покрівель житлових будинків, але і промислових об'єктів. В останньому випадку при обладнанні покрівлі з профнастилу дуже часто використовують крокви з металу. Щоб запобігти утворенню конденсату і зменшити втрати тепла, необхідна теплоізоляція металевих крокв.

Жорсткий пінополіуретан допоможе виконати ці завдання в короткі терміни. З його допомогою можна отримати відмінний результат при мінімальних витратах сил і часу. Виконуючи утеплення даху, можна наносити ППУ не тільки зсередини, але і зовні. В останньому випадку шар теплоізоляції напилюють прямо на поверхню покрівлі, захищаючи її від дії атмосферних опадів і забезпечуючи повну герметичність.

Однак є один важливий момент, який потрібно врахувати. Якщо ви наносите шар ізоляції зовні, необхідно організувати якісне та довговічне захисне покриття для пінополіуретанового утеплювача. Воно буде охороняти шар ППУ від контакту з сонячними променями і збільшить час його експлуатації. В іншому випадку матеріал почне руйнуватися під дією ультрафіолету, а цього не можна допустити.

Жорсткий пінополіуретан. Фізико-механічні властивості

Крім низької теплопровідності і високої адгезії, ППУ володіє і іншими, не менш корисними властивостями. Серед них: висока міцність, низька паропроникність, морозо-і теплостійкість. Крім того, нанесений теплоізоляційний шар має малу вагу, завдяки чому навантаження на будівельні конструкції буде мінімальною. Всі ці якості роблять пінополіуретан одним з кращих матеріалів для утеплення покрівель з профнастилу.

Замовте безкоштовні зразки наших матеріалів

Якщо у Вас ще залишилися сумніви чи питання - замовте БЕЗКОШТОВНО зразки наших матеріалів ППУ з достаавкою Укрпоштою на вашу адресу