Зверніть увагу!

Наша компанія є ексклюзивним представником провідного європейського виробника компонентів для виготовлення Пінополіуретану: компанії Purinova (Польща), що забезпечує широкий асортимент напилюваних та заливних систем, постійну наявність сировини ППУ на складі та мінімальні ціни, через відсутність імпортерів-посередників.

Всі системи пінополіуретану відповідають європейським нормам екологічності, якості та безпеки, про що свідчать численні сертифікати видані провідними інституціями ЄС та України. Якість Purinova незмінна завдяки застосуванню багаторівневого контролю якості на виробництві та перед постачанням компонентів споживачам. Purinova постачає свою продукцію по всій Європі, в США та країни Азії та Україну. Детальніше про компанію можна дізнатися на сайті:

Детальніше

Правильний вибір гідроізоляційних матеріалів, в кінцевому результаті прямо впливає на вартість проведення робіт з гідроізоляції, довговічність самих гідроізоляційних покриттів та споруди чи конструкції яку вони захищають від вологи, а також на якість та комфорт використання власниками свого майна.
Вибір матеріалу для проведення напилюваної гідроізоляції залежить від багатьох факторів:

  • температура навко лишнього середовища та поверхні на якій проводяться роботи;
  • де пров одяться гідр оізоляційні роботи,на внутрішніх чи зовнішніх поверхнях;
  • яка площа оброблюваної поверхні та необхідні терміни проведення робіт;
  • чи плануються навантаження на готове гідроізоляційне покриття в процесі експлуатації;
  • який наявний бюджет на гідроізоляційні чи антикорозійні роботи ітд.

Відповіді на ці запитання допоможуть зробити правильний вибір матеріалу. І дадуть можливість заощадити кошти, без втрати якості гідроізоляції.

 

Використання гарячих бітумів, мастика, найчастіше характеризується низькою ціною за квадратний метр. Це найдавніший спосіб проведення гідроізоляції, але з часом виникло багато інших кращих матеріалів, що роблять бітумні гідроізоляційні матеріали менш цікавими з ряду причин та недолів. Мінусом при виборі подібного типу матеріалу є необхідність присутності на будівельному майданчику додаткового нагрівального обладнання для переведення мастики в рідку консистенцію і більш чітких дотримань правил техніки безпеки для уникнення опіків і травм. Важко працювати з таким матеріалом і при негативних температурах, а еластичність та температурна стійкість, неприємний запах та погана адгезія, все-таки роблять бітумні матеріали неконкурентними.
Гідроізоляція методом напилення. Залежно від виду виконуваних гідроізоляційних робіт можна вибрати різні напилювані матеріали, напилення можна проводити різними товщинами та на різні поверхні, але в будь-якому випадку Безшовна полімерна гідроізоляція буде, надійнішою за будь-які інші гідроізоляційні матеріали. Полімерні гідроізоляційні матеріали:

  • стійкі, до будь-яких атмоферних впливів (дощ, сонце, мороз, вітер) 
  • мають відмінну адгезію (тобто міцність зчеплення), до переважної більшості поверхонь,
  • еластичні,
  • експлуатуються в температурному діапазоні від -60 до +130
  • гідроізооляція напиленням, покриває буль-які поверхні, нерівності, любої форми, щілини, тріщини, примикання, все це надійно гідроізолюється напилюваною гідроізоляцією,
  • напилення гідроізоляції тобто монтаж не потребують додаткових кріпильних, монтажних інструментів чи матеріалів,
  • гарантія, що надається на виконані роботи.

Варіанти застосування а відповідно і розрахунок ціни напилюваної гідроізоляції напряму залежить від стані поверхні, яку потрібно гідроізолювати.

Якщо поставлене завдання гідроізолювати металічні ємності, що в подальшому будуть закопуватися в землю то достатньо застосувати напилення поліуретановим компаундом, товщиною 1мм, він надійно захистить метал від корозії та негативного впливу вологості, та буде коштувати недорого.

Якщо завдання гідроізолювати та утеплити цокольний поверх багатоповерхового будинку, то щоб не проводити рутинні та дороговартістні роботи по прикручуванню теплоізоляції екструдованим ППС ( XPS) з подальшим монтажем, плівок. Більш кращим довговічнішим, та менш вартісним способом обробки такого цоколя є напилення пінополіуретану 40 кг/м.куб товщиною всього 3 см, що одночасно і утеплить і гідроізолює даний цоколь, без додаткових затрат на монтаж кількашарового покриття, дюбеля, плівки, клея. І прослужить білье 50 років.

Гідроізоляція покрівлі плоского даху, теж може бути кілька варіантів вирішення, в залежності від стану покрівлі. Існують плоскі дахи з досить непоганим станом існуючого рулонного покриття, з робочими воронками та правильно зробленим ухилом, примиканнями, та водостоками, такі покрівлі достатньо просто почистити та нанести шар полімочевини товщиною 2 мм, така покрівля прослужить без ремонту понад 25 років.

Бувають покрівлі плоского даху з повністю знищеними рулонними матеріалами великою рослинністю ітд, в такому випадку необхідний демонтаж залишків старого покриття, вирівнювання схилів, відновлення роботи воронок та водостоків. Гідроізоляція в такомі випадку доцільніша із застосуванням 3-5 см пінополіуретану 40 з подальшим захистом його від ультрафіолету, для цим цілей можна використовувати рідку гуму, ПУ компаунд або полімочевину.
У випадку, коли необхідно провести роботи на великих площах за короткий проміжок часу - на допомогу прийдуть полімерні напилювані гідроізоляційні матеріали, їх наносять за допомогою спеіального обладнання високого тиску, завдяки високотехнологічному обладнанню та матеріалам гідроізольовані поверхні надовго позбалять своїх власників проблем з протіканнями, замоканнями, пліснявами, грибками, висолами. При різній продуктивності праці, площа оброблюваної поверхні може становити до 1000 м2 за один робочий день.

Калькулятор ППУ

Замовте безкоштовні зразки наших матеріалів

Якщо у Вас ще залишилися сумніви чи питання - замовте БЕЗКОШТОВНО зразки наших матеріалів ППУ з достаавкою Укрпоштою на вашу адресу