Зверніть увагу!

Наша компанія є ексклюзивним представником провідного європейського виробника компонентів для виготовлення Пінополіуретану: компанії Purinova (Польща), що забезпечує широкий асортимент напилюваних та заливних систем, постійну наявність сировини ППУ на складі та мінімальні ціни, через відсутність імпортерів-посередників.

Всі системи пінополіуретану відповідають європейським нормам екологічності, якості та безпеки, про що свідчать численні сертифікати видані провідними інституціями ЄС та України. Якість Purinova незмінна завдяки застосуванню багаторівневого контролю якості на виробництві та перед постачанням компонентів споживачам. Purinova постачає свою продукцію по всій Європі, в США та країни Азії та Україну. Детальніше про компанію можна дізнатися на сайті:

Детальніше

До гідроізоляції водойм, фонтанів або ставків, або каналів для зрошення полів - неважливо, до будь-яких штучних водойм - необхідно поставитися дуже серйозно. Від якості гідроізоляційного покриття залежить подальша доля штучної водойми. Практично будь-яка водойма має дно природного характеру, добре якщо воно глинисте - оскільки глина може, служити, як надійний захист від поступового протікання води в ґрунт, а якщо дно піщане або земляне - то необхідно постійно підтримувати потрібний рівень води, а це досить складно. Крім того, штучне водоймище

з легкістю може перетворитися на болото, і дно такої водойми дуже швидко покриється мулом і травою.
Для збереження первісного вигляду водойми, яка ви сподіваєтеся, прослужить вам не одне десятиліття, потрібен якісний і правильний захист від навколишнього середовища - гідроізоляція ставка чи водойми.
До вибору гідроізоляційного матеріалу необхідно підійти з правильного боку, враховуючи функціональне призначення самого водоймища, розміри, глибину залягання ґрунтових вод, ландшафт і багато інших чинників.
Одним з найбільш випробуваних і відомих, однак, і найдорожчих методів гідроізоляції ставків є гідроізоляція за допомогою бетону. Даний метод забезпечує монолітність чаші, запобігає появі тріщин і промерзання, які можуть призвести до руйнування дна і стін. Для гідроізоляції водойми бетоном - слід застосовувати тільки якісні витратні матеріали і технології.
Найпоширенішим способом є покриття водойми спеціальною гідроізоляційною плівкою. Такий спосіб гідроізоляції можна використовувати для водойм або ставків будь-якої форми. Гідроізоляційна плівка повинна володіти високою еластичністю, міцністю, стійкістю до різних пошкоджень і пасивністю до лугів і кислот. Найбільш практичними є ПВХ-плівки, які стійкі до температур, еластичні, довговічні і не бояться ультрафіолету, а одні з найбільш дешевих плівок - це поліетиленові. Та насправді довговічною недорогою та легкою в нанесені є рідка напилювана гідроізоляція, сумішей такої гідроізоляції є досить багато з різними технічними показниками, країною походження та ціною, тому кожен замовник повинен вибрати із запропонованих своє співвідношення ціна-якість,а ми розробимо техкарту та якісно виконаємо роботи по напиленні рідкої гідроізоляції.

Гідроізоляція басейнів - один з найважливіших кроків у будівництві самого басейну, оскільки в штучному басейні повинна не тільки зберігатися вода, але і її витік - просто не допустима.
Гідроізоляція басейнів, навіть маленьких розмірів - це досить складна робота, під час якої необхідно враховувати всі ймовірні місця, куди може просочитися вода: шви, місця для кріплення форсунок і т.п. Важливо знати і розуміти, що стандартний за розмірами басейн уміщає в собі більше 100 кубометрів води, яка може просочуватися крізь пори і тріщини, за рахунок свого значного тиску на чашу.
Також не варто забувати про те, що басейн, як і будь-яке інше приміщення - підтвердили впливу ґрунтових і техногенних вод, а також інших природних факторів, вплив яких позначається негативно на конструкцію штучного водоймища і без наявності правильної гідроізоляції басейну може привести до його руйнування.
Гідроізоляція басейнів в основному застосовується для бетонних водойм, оскільки даний матеріал найчастіше за все має тріщини і дефекти. Відмінним виходом з такої ситуації є установка поліпропіленової чаші - даний матеріал робить конструкцію простіше, а також трохи звужує форми, але позбавляє від основних проблем при гідроізоляції басейну. У будь-якому варіанті, незалежно з якого матеріалу виготовлена ​​чаша, гідроізоляції басейну від підземних вод просто необхідна.
Фундамент повинен бути максимально захищений від проникнення води і тому виготовляється з особливого типу бетону з добавками, які збільшать термін його експлуатації і захищає обладнання від небажаного впливу вологи, все це необхідно враховувати ще під час проектування.
Запобігти всі імовірнісні версії і точки проникнення води, а також провести якісну і правильну гідроізоляцію басейну під силу тільки кваліфікованим і досвідченим фахівцям.

Калькулятор ППУ

Замовте безкоштовні зразки наших матеріалів

Якщо у Вас ще залишилися сумніви чи питання - замовте БЕЗКОШТОВНО зразки наших матеріалів ППУ з достаавкою Укрпоштою на вашу адресу