Зверніть увагу!

Наша компанія є ексклюзивним представником провідного європейського виробника компонентів для виготовлення Пінополіуретану: компанії Purinova (Польща), що забезпечує широкий асортимент напилюваних та заливних систем, постійну наявність сировини ППУ на складі та мінімальні ціни, через відсутність імпортерів-посередників.

Всі системи пінополіуретану відповідають європейським нормам екологічності, якості та безпеки, про що свідчать численні сертифікати видані провідними інституціями ЄС та України. Якість Purinova незмінна завдяки застосуванню багаторівневого контролю якості на виробництві та перед постачанням компонентів споживачам. Purinova постачає свою продукцію по всій Європі, в США та країни Азії та Україну. Детальніше про компанію можна дізнатися на сайті:

Детальніше

Однією з найважливіших опор будь-якої будови є фундамент, від надійності якого залежать експлуатаційні якості самої споруди. Вологість в ґрунті, вороже середовище, різниця температур і підземні води негативно впливають на фундамент, і в разі його не захищених - поступово розбивають його. Захистити фундамент можна кількома методами: влаштувати дренаж або провести гідроізоляцію фундаменту.
Вартість гідроізоляції фундаменту, становить від 1 до 3% вартості самого будинку, а на зведення самого фундаменту йде 15, а то і 20% від усіх витрат.
Під час будівництва, перше що закладається, так це фундамент. Одним з основних є блоковий фундамент, оскільки має безліч плюсів, наприклад, висока несуча здатність. Однак якщо зробити акцент на гідроізоляції фундаментів, то основна маса робить свій вибір на користь монолітного фундаменту.
Абсолютний захист та гідроізоляція фундаменту будинку включає в себе: гідроізоляцію стін фундаменту, плити підстави, а також вертикальну і горизонтальну гідроізоляцію фундаменту. Правильно і точно реалізована гідроізоляція фундаменту не тільки позбавить вас більшості проблем у майбутньому, але і забезпечить довголіття вашого будинку.
Перше, що необхідно зробити - це позбавиться від капілярної вологи. Для цього, дно відкритого котловану засипають шаром щебеню. У подальшому будівництві з даного шару щебеню проводиться подбетонка - тонкий шар бетону. По ній здійснюють гідроізоляційні роботи, а після кладуть основний бетон зверху. Як тільки бетон підсохне і набере міцності, на нього слід нанести шар гідроізоляційної мастики, дотримуючись технології нанесення, у два шари. Головний робочий бетон, на арматурному каскаді накладається зверху гідроізоляційного покриття. Потім клієнт повинен сам провести вибір фундаменту, який він хоче.

Всім прекрасно відомо, що міцність і надійність будь-якої будови залежить від якості будівельного матеріалу. Істотним фактом при будівництві є гідроізоляція бетону. Бетон, як і більшість інших пористих матеріалів, без складнощів пропускає і утримує в собі вологу. Даний факт досить сильно скорочує терміни його експлуатації.
Якісна і правильна гідроізоляція бетону забезпечує абсолютний захист від проникнення вологи і природно запобігає появі цвілі і вологості в приміщеннях. Нинішні технології дозволяють ліквідувати різні протікання покрівель, усунути вологу в підвалах, фундаментах, цоколях. Навіть у тих випадках, коли вже існує проблема проникнення вологи через бетон кілька років поспіль: - вихід є, головне, вірно підібрати метод її усунення.
Гідроізоляція бетону дуже часто проводиться неправильно, в результаті чого виникають ускладнення. Помилки, допущені під час гідроізоляції бетону - можуть коштувати дуже дорого. В результаті неякісного виконання робіт виникає капілярна волога, яка може поширитися по всій конструкції - що призведе до її руйнування.
Від якості гідроізоляції бетону залежать поставлені перед нею завдання, яку можуть гарантувати тільки професіонали. Лише вони дотримуються двох головних вимог, під час виконання гідроізоляційних робіт. Перше завдання, яке стоїть перед фахівцями - виявити перелік тих об'єктів, яким необхідна гідроізоляція бетону, і тільки після цього приступають до виконання робіт з ізоляції. При цьому в хід йдуть тільки ті матеріали, в яких вони впевнені на сто відсотків. Тільки таким чином можна домогтися бажаного результату.

 

Калькулятор ППУ

Замовте безкоштовні зразки наших матеріалів

Якщо у Вас ще залишилися сумніви чи питання - замовте БЕЗКОШТОВНО зразки наших матеріалів ППУ з достаавкою Укрпоштою на вашу адресу