Зверніть увагу!

Наша компанія є ексклюзивним представником провідного європейського виробника компонентів для виготовлення Пінополіуретану: компанії Purinova (Польща), що забезпечує широкий асортимент напилюваних та заливних систем, постійну наявність сировини ППУ на складі та мінімальні ціни, через відсутність імпортерів-посередників.

Всі системи пінополіуретану відповідають європейським нормам екологічності, якості та безпеки, про що свідчать численні сертифікати видані провідними інституціями ЄС та України. Якість Purinova незмінна завдяки застосуванню багаторівневого контролю якості на виробництві та перед постачанням компонентів споживачам. Purinova постачає свою продукцію по всій Європі, в США та країни Азії та Україну. Детальніше про компанію можна дізнатися на сайті:

Детальніше

Полімочевина
Полімочевина - сучасне ізоляційне покриття, що володіє цілим рядом унікальних властивостей, які змогли зробити цей матеріал найперспективнішим серед сьогоднішніх еластомерів. Вперше полімочевина була отримана фахівцями компанії Texaco Chemical в 1989 році і досить швидко стала завойовувати ринок ізоляційних матеріалів США, Канади, а потім і Західної Європи. В Україні полімочевина з'явилася порівняно недавно і лише в останні роки починає бути широко затребувана в якості гідроізоляційного і захисного покриття з видатними властивостями.

 

Спрощено полімочевину можна уявити продуктом реакції поліефіру (поліолу, компонент А) і ізоціанату (компонент Б), що протікає при їх змішуванні в спеціальному обладнанні під тиском 150-250 атмосфери і при температурі 60-80С. Такі умови необхідні для отримання якісної полімочевини і можуть бути дотримані лише за використання професійного напилювального обладнання високого тиску, наприклад обладнання фірми Graco. Напилення полімочевини - складний процес, який під силу лише справжнім професіоналам.
Так що ж виділяє полімочевину із загального ряду гідроізоляційних і захисних покриттів? Це найвищі експлуатаційні властивості серед гідроізоляційних покриттів, найвища технологічність процесу отримання гідроізоляції методом напилення полімочевини і найкраще співвідношення ціна/якість при розгляді всього терміну служби.

Властивості покриттів з полімочевини:
• висока твердість, гнучкість і еластичність
• висока міцність на розрив
• покриття з полімочевини мають відмінний опір до стирання
• термін служби покриття з полімочевини - до 50 років
• висока міцність при розтягуванні і стисненні
• дуже низька паропроникність
• біологічна і хімічна стійкість, пожежобезпечність.


Переваги методу напилення полімочевини при отриманні гідроізоляційних покриттів:
• швидка швидкість затвердіння (починаючи від кількох секунд)
• чудова адгезія до більшості будівельних матеріалів
• невисока залежність від умов нанесення - температури і вологості поверхні і повітря
• можливість колірувати полімочевину в необхідний колір, що надає їй високі декоративні властивості
• велика швидкість процесу напилення полімочевини дозволяє наносити до 500 м2 покриття за зміну.


Такі особливості, а зокрема висока швидкість реакції утворення полімочевини, дозволяють застосовувати її в умовах високої вологості, а також на холодні матеріали основи - бетону, сталі. Також така властивість полімочевини робить її поза конкуренцією там, де потрібна висока швидкість нанесення і введення в експлуатацію - суднобудування, ремонт гідроізоляції покрівель, захист трубопроводів, в тому числі використовуваних в хімічній і нафтовій промисловості. Так, нафтопровід, що потребує захисту, може бути покритий полімочевиною безпосередньо на місці монтажу, а при необхідності заритий у землю відразу після нанесення такого покриття.
Області застосування полімочевини:
• гідроізоляція плоских і скатних покрівель;
• гідроізоляція підлоги і стін басейнів, чаш штучних водойм;
• захисні покриття на трубопроводах, у тому числі в хімічній і нафтовій промисловості;
• гідроізоляція фундаментів;
• захист устаткування від абразивного зносу;
• захист портових споруд, захист кораблів;
• антикорозійні покриття по металу - захист опор, мостів, ємностей, свай і т.п.;
• захисне покриття на підлогах і стінах приміщень з підвищеною вологістю (виробничі цехи, склади);
• захист теплоізоляційних покриттів, у тому числі напилюваного пінополіуретану на покрівлях.

Покриття з полімочевини зберігає свої фізичні властивості протягом усього терміну експлуатації, навіть перебуваючи в контакті з агресивними середовищами - нафтопродукти, луги, розбавлені кислоти і різні розчинники не впливають на структуру полімочевини. Полімочевині покриття, отримані з аліфатичних предполімерів ізоціанату, зберігають свій колір під дією атмосферних опадів і ультрафіолетового випромінювання. Полімочевини, отримані на ароматичній основі, під впливом сонячного світла втрачають блиск, вицвітають, при цьому не відбувається структурних змін покриття, не погіршуються фізичні властивості.
Для захисту об'єктів, де пред'являються вимоги до сталості зовнішнього декоративного виду покриття з полімочевини (басейни, покрівлі), слід застосовувати аліфатичну полімочевину, там де таких жорстких вимог немає, допускається вицвітання з часом  застосовують ароматичні полімочевини, адже таке вицвітання не тягне погіршення експлуатаційних характеристик напиленої полімочевини.
Важливою властивістю полімочевини є її здатність до самозгасання, що дозволяє віднести покриття з полімочевини до пожежобезпечних покриттів. Зразок полімочевини, підданий впливу вогню, протягом 30-40 секунд не підтримує поширення вогню і самозатухає.

При всіх своїх плюсах і уявній простоті нанесення, напилення полімочевини - дуже складний процес, висуваючи високі вимоги до рівня виконавців. Особливі вимоги також пред'являються і до підготовки поверхні під полімочевину, найменше недотримання технології підготовки основи може привести до утворення мікропор або навіть відшарування покриття від підкладки.
Наша компанія вже тривалий час займається роботами з напилювання полімочевини на об'єктах різної складності та обсягу. Наш фахівець виїде на Ваш об'єкт для огляду та проведення замірів, також ми відповімо на всі Ваші запитання з гідроізоляції полімочевиною.
Ми виконуємо повний спектр робіт з нанесення покриттів з полімочевини методом напилення з використанням найсучаснішого професійного обладнання фірми Graco, ґрунтування поверхні, загальнобудівельні роботи. Ми здійснюємо роботи будь-якого обсягу, для оцінки вартості робіт з напилювання полімочевиною Ви можете домовитися про зустріч на Вашому об’єкті з нашим фахівцем.
Гарантія на всі види наших робіт - не менше 5 років!

Калькулятор ППУ

Замовте безкоштовні зразки наших матеріалів

Якщо у Вас ще залишилися сумніви чи питання - замовте БЕЗКОШТОВНО зразки наших матеріалів ППУ з достаавкою Укрпоштою на вашу адресу