Зверніть увагу!

Наша компанія є ексклюзивним представником провідного європейського виробника компонентів для виготовлення Пінополіуретану: компанії Purinova (Польща), що забезпечує широкий асортимент напилюваних та заливних систем, постійну наявність сировини ППУ на складі та мінімальні ціни, через відсутність імпортерів-посередників.

Всі системи пінополіуретану відповідають європейським нормам екологічності, якості та безпеки, про що свідчать численні сертифікати видані провідними інституціями ЄС та України. Якість Purinova незмінна завдяки застосуванню багаторівневого контролю якості на виробництві та перед постачанням компонентів споживачам. Purinova постачає свою продукцію по всій Європі, в США та країни Азії та Україну. Детальніше про компанію можна дізнатися на сайті:

Детальніше

Гідроізоляція стін буває двох видів: внутрішня і зовнішня.
Гідроізоляція стін зовні забезпечує захист несучої конструкції від вологи і збільшує термін її експлуатації. Однак перед тим як проводитися гідроізоляція зовнішніх стін, потрібно вивчити місцевість на предмет агресивності та рівня підводних вод, а також ймовірність деформації самої конструкції. В результаті даного дослідження ми повинні отримати висновок про стан конструкції, план необхідних дій, а також необхідні матеріали для гідроізоляції стін. Гідроізоляційні матеріали зобов'язані витримувати, як позитивний, так і негативний вплив води, а також бути безшовними і еластичними.


Гідроізоляція внутрішніх стін в основному проводиться через складність проведення земляних робіт, в заглиблених місцях споруди, під час роботи з зовнішньої гідроізоляцією. Гідроізоляція внутрішніх стін є певним вимушеним виходом з даної ситуації - тому проводиться внутрішній гідроізоляційний захист споруди. Великим плюсом гідроізоляції стін зсередини є можливість виконувати дану роботу в будь-який час року. Під час гідроізоляції внутрішніх приміщень необхідно серйозно підійти до підготовки поверхні, так як ізоляційні матеріали відчувають негативний тиск - волога буде прагнути відірвати від поверхні гідроізоляційне покриття.

Тераса це прекрасне, окреме місце будинку в якому ви можете організувати багато цікавого для своїх друзів і дітей, особливо в погану погоду. У порівнянні з балконом гідроізоляція тераси процес значно складніший, навіть тому що це приміщення більше житлове, яке отоплюється і на яке впливає холодна пора року, ніж наприклад на балкон. Гідроізоляція тераси - робота до якої потрібно ставитися більш серйозно, оскільки вихід теплого повітря з приміщення може призвести до утворення конденсату і пошкодження самої гідроізоляції тераси. Необхідно виконувати всі роботи дуже якісно, дотримуючись всі технологічні процеси. Гідроізоляція тераси зробить вашу терасу місцем де приємно проводити час, зібратися з друзями на пікнік або просто відпочити разом зі своїми дітьми. Тому гідроізоляцію бажано проводити одночасно з утепленням,Ю для цього підійде пінополіуретан високої щільності 40-60 кг/.м.куб, він назавжди ліквідує проблеми протікання терраси, та утеплення приміщень під нею.

Калькулятор ППУ

Замовте безкоштовні зразки наших матеріалів

Якщо у Вас ще залишилися сумніви чи питання - замовте БЕЗКОШТОВНО зразки наших матеріалів ППУ з достаавкою Укрпоштою на вашу адресу