Дрогобицький мясокомбінат у 2017 році замовив комплексне облаштування мінусових камер, холодильників та камер екстренної
заморозки. Термомодернізація існуючих морозильних та холодильних камер стала гострою проблемою для виконання сучасних
європейських норм зберігання мясопродукців. Для кожної камери окремо було розраховано правильні товщини та щільності, згідно
рекомендаціq фахівців, що монтували сучасне холодильне обладнання та побажань замовника. Для стін та стелі було застосовано
щільність 45 кг/м.куб для підлоги 60 кг/м.куб товщиною від 100 до 150 мм безшовного напилення пінополіуретану, що
забезпечило відсутність втрат на стиках між стелею та стінами, між стінами та підлогою. В майбутньому якісна теплоізоляція
холодильних та морозильних камер, дозволяє економити значні кошти на електроенергії під час їх експлуатації.