Зверніть увагу!

Наша компанія є ексклюзивним представником провідного європейського виробника компонентів для виготовлення Пінополіуретану: компанії Purinova (Польща), що забезпечує широкий асортимент напилюваних та заливних систем, постійну наявність сировини ППУ на складі та мінімальні ціни, через відсутність імпортерів-посередників.

Всі системи пінополіуретану відповідають європейським нормам екологічності, якості та безпеки, про що свідчать численні сертифікати видані провідними інституціями ЄС та України. Якість Purinova незмінна завдяки застосуванню багаторівневого контролю якості на виробництві та перед постачанням компонентів споживачам. Purinova постачає свою продукцію по всій Європі, в США та країни Азії та Україну. Детальніше про компанію можна дізнатися на сайті:

Детальніше

- Теплоізоляція промислових конструкцій та споруд, цехів, складів допоміжних прміщень;

- Утеплення цивільних будинків та домів, котеджів і багатоповерхових приміщень (стіни, підлоги, підвали, стелі перекриття), що зводяться з залізобетону, цегли, металу та інших матеріалів;

- Утеплення мансардних дахів та перекриттів будь-якої форми;

- Утеплення та гідроізоляції плоских дахів, покрівель, терас без жодного шва на стиках чи примиканнях.

- Герметизація міжпанельних і міжсекційних температурних швів у багатоповерхових будинках;

 

- Гідроізоляція та утеплення фундаментів та свайних полів

- Утеплення та шумоізоляція каркасних, щитових та модульних споруд;

- Утеплення зовнішніх та внутрішніх стін та перегородок, теплої підлоги.

Давно відомо, що істотна частина тепловтрат відбувається безпосередньо через зовнішні стіни, фасад будівлі, тому дуже важливо, щоб своєчасно було виконано якісне зовнішнє і внутрішнє утеплення стін фасаду. Утеплення будинку завжди було актуальним завданням, особливо це стосується країн з такими суворими кліматичними умовами, як в Україні.

Споруджуючи замки і фортеці, середньовічні будівельники навряд чи знали про те, що комусь може бути необхідна саме теплоізоляція стін зовні, так як кам'яна кладка величезних розмірів стабільно берегла тепло. Але в даний час навряд чи є аналогічні споруди, але для цього немає і необхідності. Завдяки сучасним технологіям є відмінна можливість створювати красиві і надійні будинки, і при цьому економлячи власникам час та гроші. Проте варто відзначити, що коефіцієнт теплопровідності знаменитих сучасних будівельних матеріалів значно поступається каменю старовинних особняків. І саме тому безпосередньо через стіни відбувається максимальна втрата тепла. А економити на отопленні будинку допомагає якісне зовнішнє утеплення стін.

Слід зазначити, що утеплення стін зсередини в дерев'яному будинку, утеплення панельних багатоповерхових будинків з зовні, утеплення стін буде набагато ефективніше, ніж купівля яких-небудь додаткових опалювальних приладів, які тільки призведуть до значного збільшення витрат на обігрів.

Дуже ефективним є утеплення стін зовні. Це пояснюється тим, що точка роси в цьому випадку буде знаходитися в утеплювачі, а не в конструкції, і тому буде виконуватися умова паронепроникності конструкцій.

Перед тим, як почати виконувати утеплення зовнішніх стін дерев'яного чи іншого будинку необхідно дуже ретельно обстежити стан фасадних поверхонь, оцінити, наскільки вони міцні, чи є нерівності, тріщини, щілини, так як саме від цього залежить порядок і обсяг підготовчих робіт. Саме щільність ізолюючої поверхні впливає на можливість використання певної фасадної системи.

Якщо ви не можете відповісти на такі питання, як краще утеплювати стіни - зовні або зсередини, чим краще утеплити стіни зовні, ніж зсередини, які сучасні теплоізоляційні матеріали на сьогоднішній день представлені на ринку, то вам неодмінно слід звернутися в компанію, яка на цьому спеціалізується. Наша компанія, розташована в Чернівцях, і пропонує послуги своїх спеціалістів. Ми маємо великий досвід роботи, володіємо високим професіоналізмом. Ми обов'язково розповімо, яка використовується технологія утеплення стін зовні, зсередини, яке буває утеплення стін і різниця утеплювачів, дамо корисні рекомендації по вибору товщини утеплювача, допоможемо розрахувати товщину пінополіуретану. Коли ви дізнаєтеся все це, зрозумієте, скільки існує різних нюансів, навряд чи ви захочете виконувати утеплення стін зсередини своїми руками, так як, не маючи досвіду, це досить складно зробити. І насправді потрібно дуже багато всього знати, в тому числі і товщину зовнішньої стіни, і які найкраще підходять погодні умови для напилення пінополіуретану, які краще використовувати напилюваної ППУ системи (Dow, Bayer, BASF).

Утеплення зовнішніх стін будинку дозволяє:
Пересунути точку роси в зовнішній теплоізоляційний шар, запобігаючи зволоження несучої конструкції і фасадної термопанелі;
захистити стіну від всіляких атмосферних впливів, зокрема від промерзання;
сформувати в приміщенні сприятливий мікроклімат;
не допустити появу щілин та тріщин в результаті того, що в несучій конструкції відбулася зміна циклової температури, що призвело до відтавання або заморожування надлишкової вологи;
значно поліпшити зовнішній вигляд фасадів.

Чому ж найкраще виконувати утеплення стін і фасаду будівель зсередини? Вся справа в тому, що хоча всередині будівлі набагато простіше і легше виконувати роботи, утеплення стін зсередини значно скорочує корисну площу приміщення. Також при такому вигляді ізоляційний матеріал, з якого зведено будівлю, абсолютно не прогрівається, і коли виникають різкі температурні перепади, починає розпадатися. А ось утеплення зовнішніх стін будинку дає можливість винести точку роси за їх контури, що запобігає появі цвілі, грибка і утворення конденсату всередині будівлі. При цьому слід зазначити, що будівля дуже надійно захищається від морозу, опадів, ультрафіолетового випромінювання і т.д.

Якщо вам потрібна якісна теплоізоляція стін, а ви задаєте собі такі питання, який вибрати утеплювач для стін з зовні, чим утеплити стіни з зовні, звертайтеся відразу ж до професіоналів нашої компанії. В даний час найпопулярнішою і затребуваною стала технологія зовнішнього напилення утеплення фасадів. Насправді утеплення житлових будинків за допомогою напилення ППУ є найефективнішим на сьогоднішній день. Важливим є той факт, що вартість утеплення стін пінополіуретаном є доступною багатьом споживачам.
Звичайно, ще іноді виконують утеплення стін пінопластом, утеплення зовнішніх стін екструдованим полістиролом або ж утеплення стін зовні мінватою, однак це зустрічається все рідше.

Утеплення фасаду пінополіуретаном абсолютно не вимагає ніяких розрахунків, які стосуються додаткового навантаження на фундамент. Якщо говорити про якість результату, то тільки застосування пінополіуретану гарантує повну відсутність швів і стиків і мінімальні втрати тепла.

А що стосується термінів служби, то ППУ прослужить в 5-10 разів довше, ніж мінеральна вата. Утеплювачі з пінополістиролу прослужать набагато довше мін. вати, проте їх можуть зіпсувати гризуни. Вони є основною небезпекою для даного матеріалу. Коли вони прогризають пінопласт, тим самим вони порушують його цілісність, через що він у результаті втрачає свої теплоізоляційні властивості.

Технологія утеплення фасадів має ряд переваг перед будь-якою іншою:

При зовнішньому утепленні дуже важливо, якої якості буде утеплювач для стін, так як від нього залежить тривалість терміну експлуатації. Високі експлуатаційні характеристики пінополіуретану гарантують, що термоізолюючі покриття з напилюваного пінополіуретану прослужать мінімум 25 років.
Коли необхідно утеплити стіни фасаду пінополіуретаном, поверхня не вимагає додаткової підготовки, так як ППУ володіє дуже високою адгезією буквально до будь-якої поверхні.
Так як утеплення безшовне, це забезпечує додаткову термоізоляцію.
ППУ володіє найнижчим коефіцієнтом теплопровідності серед усіх теплоізолюючих матеріалів, які представлені на ринку. Таким чином, якщо необхідно буде виконати однакове утеплення стін з металопрофілю, то у пінополіуретану буде найменший шар теплоізолюючого матеріалу.
Є можливість нанести теплоізоляційний матеріал пінополіуретану на стіни будь-якої конфігурації. А це дуже важливо в будівництві.
Коли відбувається утеплення стін зовні в будинку пінополіуретаном, утворюється монолітний шар без найменших тріщин і щілин, і завдяки чому повністю виключена наявність містків холоду.
ППУ не схильний до гниття і дії бактерій, не самозаймається і не підтримує процес горіння.
Напилювальні ППУ системи (Dow, Bayer, BASF) дозволяють знизити витрати на опалення до 60%.
Збільшиться звукоізоляція зовнішніх стін.
ППУ дуже простий в нанесенні, і не залежно від структури оброблюваної поверхні, твердне буквально за 5 секунд, повністю заповнюючи усі щілини і тріщини.
Пінополіуретан стійкий до підвищених навантажень і до хімічних впливів.
Зберігає всі свої теплоізоляційні властивості в найширшому температурному діапазоні.
Екологічно чистий матеріал.
Теплоізоляція стін будинку безшовним методом ППУ свою популярність завоювала ще й тим, що вимагає мінімального часу роботи. Незалежно від того, якої форми й конфігурації буде оброблювана поверхня, і наскільки складним буде доступ до ділянок, час на те, щоб виконати утеплення стін методом напилення на поверхні площею 100 квадратних метрів, складе 1-3 години.

Як результат можна сказати, що на сьогоднішній день утеплення зовнішньої стіни будинку піною пінополіуретану є найефективнішою і передовою технологією в області термоізоляції. Насправді в країнах Америки та Західної Європи утеплення жорстким пінополіуретаном дуже широко використовується вже більше 40 років. Що стосується України, то нанесення утеплювача на стіну розпиленням пінополіуретану тільки набирає обертів. Однак і вже зараз можна сказати, що напилювана теплоізоляція не буде дорогою. При однаковій якості одержуваної теплоізоляції, вартість робіт, де використовувався ППУ, в основному ніколи не була вищою, ніж при застосуванні інших теплоізоляційних матеріалів. Крім цього, застосування ППУ нерідко призводить і до значної економії коштів на кондиціонування та опалення, а також на роботах з доставки та монтажу інших видів теплоізляції.

Не менш важлива і зовнішня обробка стін після утеплення. Це може бути технологія утеплення брусового дачного будинку під сайдинг, утеплення пінополіуретаном цегляних стін під гіпсокартон.

Утеплення стін під обробку сайдингом на сьогоднішній день вважається найпоширенішим і популярним.

Утеплення фасадів будівель пінополіуретаном є самим ефективним і перспективним рішенням утеплення стін. З цієї причини все частіше в якості теплоізоляційного матеріалу зупиняють свій вибір саме на ППУ. Перераховані переваги цього матеріалу говорять самі за себе.

Кваліфіковані й досвідчені співробітники нашої компанії будуть раді надати вам будь-яку професійну консультацію, яка стосується утеплення стін і фасадів, і нададуть послуги на найвищому рівні. Ми зробимо все, що від нас залежить, щоб у ваших будинках було тепло, комфортно і затишно.

Замовте безкоштовні зразки наших матеріалів

Якщо у Вас ще залишилися сумніви чи питання - замовте БЕЗКОШТОВНО зразки наших матеріалів ППУ з достаавкою Укрпоштою на вашу адресу