Зверніть увагу!

Наша компанія є ексклюзивним представником провідного європейського виробника компонентів для виготовлення Пінополіуретану: компанії Purinova (Польща), що забезпечує широкий асортимент напилюваних та заливних систем, постійну наявність сировини ППУ на складі та мінімальні ціни, через відсутність імпортерів-посередників.

Всі системи пінополіуретану відповідають європейським нормам екологічності, якості та безпеки, про що свідчать численні сертифікати видані провідними інституціями ЄС та України. Якість Purinova незмінна завдяки застосуванню багаторівневого контролю якості на виробництві та перед постачанням компонентів споживачам. Purinova постачає свою продукцію по всій Європі, в США та країни Азії та Україну. Детальніше про компанію можна дізнатися на сайті:

Детальніше

Зміст статті

     Пінополіуретан (ППУ) - теплоізоляційний і гідроізоляційний матеріал, що має малу вагу і відмінну міцність, своєрідну структуру, завдяки якій має найменший коефіцієнт теплопровідності у порівнянні з іншими теплоізоляційними матеріалами.
     Пінополіуретан (ППУ) - різновид пластмас з комірчастою структурою. Згідно своїми властивостями, пінополіуретан визнаний у всьому світі полімером № 1.
     Пінополіуретан (ППУ) - ізоляційний матеріал з низьким коефіцієнтом теплопровідності, в якому тільки 3% від обсягу ППУ складає твердий матеріал, що представляє каркас з ребер і стінок, решта 97% складають закриті пори, заповнені ізоляційними газами і повітрям, які є поганим провідником тепла, відповідна найкращим теплоізоляційним матеріалом з існуючих.
     Пінополіуретан (ППУ) - це двокомпонентна суміш складається з двох компонентів:
• Поліольного компоненту (компонент «А»), що містить поліоли, каталізатори, стабілізатори, спінювач і антипірени
• Ізоціонатного компоненту (компонента «Б»).
В результаті синтезу компоненту А і компоненту Б (обидві речовини є похідними нафти) отримують пінополіуретан, а за рахунок зміни рецептури та режимів переробки вдається отримати великий асортимент кінцевих продуктів - від м'яких еластичних матеріалів до жорстких і твердих, з різними густиною і фізико-механічними параметрами .
     Пінополіуретан (ППУ) - має високий ступінь зчеплення з різними будівельними матеріалами такими як: цегла, метал, деревина, штукатурка і т.п.
     Пінополіуретан (ППУ) - матеріал, стійкий до кислотних і лужних середовищ, не схильний до гниття, цвілі і дії гризунів, не впливає на фізіологію людини, що підтверджують сертифікати видані МОЗ іншими органами охорони здоровя, нагляду у сфері захисту прав споживачів і благополуччя людини.

Замовте безкоштовні зразки наших матеріалів

Якщо у Вас ще залишилися сумніви чи питання - замовте БЕЗКОШТОВНО зразки наших матеріалів ППУ з достаавкою Укрпоштою на вашу адресу