Зверніть увагу!

Наша компанія є ексклюзивним представником провідного європейського виробника компонентів для виготовлення Пінополіуретану: компанії Purinova (Польща), що забезпечує широкий асортимент напилюваних та заливних систем, постійну наявність сировини ППУ на складі та мінімальні ціни, через відсутність імпортерів-посередників.

Всі системи пінополіуретану відповідають європейським нормам екологічності, якості та безпеки, про що свідчать численні сертифікати видані провідними інституціями ЄС та України. Якість Purinova незмінна завдяки застосуванню багаторівневого контролю якості на виробництві та перед постачанням компонентів споживачам. Purinova постачає свою продукцію по всій Європі, в США та країни Азії та Україну. Детальніше про компанію можна дізнатися на сайті:

Детальніше

Під час будівництва будинку крім архітектурних робіт особливу увагу необхідно приділити гідроізоляції будинку. Найчастіше, через кілька років, після зведення будинку - необхідно робити капітальний ремонт, навіть у найсучасніших котеджах, побудованих за останніми технологіями. Однак якщо вчасно провести гідроізоляцію будинку - можна запобігти проникненню вологи в структуру любого будівельного матеріалу.

 

Гідроізоляція будинків, яка спрямована на боротьбу з вогкістю і вологою, підрозділяється на два види: внутрішню і зовнішню гідроізоляцію. Внутрішні приміщення слід обробляти під час опоряджувальних робіт, а зовнішня гідроізоляція будинку повинна проводитися на стадії будівництва самої споруди.
Основного захисту від підземних і дощових вод вимагає фундамент, оскільки саме він найбільше схильний до руйнівної дії вологи. Але в даному випадку слід починати роботу з внутрішньої обробки стиків і швів до того часу, як будуть зроблені підлоги. В основному, під час обробки фундаменту застосовують обмазувальну гідроізоляцію, яка являє собою терпку суміш, в основу якої закладено бітум. Обмазувальна гідроізоляція має відмінні водовідштовхувальні характеристики. Але бітум має властивість втрачати свою еластичність по закінченню декількох років, так що сьогодні в основному для обмазувальної гідроізоляції фундаменту використовують полімерні матеріали або синтетичні смоли - термін служби яких не має меж, звичайно, при відсутності механічних ушкоджень. Для обробки фундаменту із зовнішнього боку - також використовують обмазувальну гідроізоляцію.
Зовнішня гідроізоляція приватного будинку може бути виконана, як за допомогою твердих матеріалів, так і рідкими гідроізоляційними сумішами, які мають водовідштовхувальні властивості. Для зовнішньої гідроізоляції будинку можна використовувати рідку напилювану гідроізоляцію, ППУ, полімочевино чи полімерними мастиками.
Однак щоб запобігти руйнуванню будівельних конструкцій через проникнення в них вологи, все-таки правильним захистом будинку буде зовнішня гідроізоляція, реалізована за допомогою напилення різних видів рідких мастик, в основу яких закладено синтетичні матеріали чи полімери. І при виборі типу мастики слід покладатися на сумісність будівельних матеріалів, з яких зводився сам будинок, та полімерних гідроізоляційних матеріалів, оскільки необхідно знайти вірне поєднання гідроізоляційної суміші з оброблюваною поверхнею.

Гідроізоляція будівлі чи споруди
Гідроізоляція споруд - це невід'ємна частина будівельних робіт на будь-якому об'єкті. Особливої ​​уваги потребує гідроізоляція споруд, що знаходяться під землею, таких як фундамент, підвали, льохи, резервуари, несучі конструкції та інші. При відсутності або неправильному виконанні гідроізоляції з'являються проблеми з підвищеною вологістю, внаслідок чого виникає цвіль, різні комахи, вогкість і так далі. Проте головною проблемою підвищеної вологості є загроза руйнування фундаменту чи самої конструкції будівлі.
Гідроізоляція будівель в районі підземних приміщень є одним з найскладніших технологічних процесів у цій області, до складу, якого входить великий ряд послуг безпосередньо пов'язаних з вживаною технологією і вибраними матеріалами для ізоляції. Кожен технологічний цикл, за допомогою якого здійснюється гідроізоляція конструкцій, починається з ґрунтовки та очищення ізольованої поверхні. Іноді даним етапом робіт нехтують, і гідроізоляційний шар наноситься на неочищену поверхню.
При правильному і якісному підході до гідроізоляції споруд, спотворення виконуваних робіт - не допускається. Якщо економити на ґрунтовці - якість гідроізоляційного покриття помітно погіршиться, оскільки будь-яка ґрунтовка служить ще одним гідроізолюючим шаром, яким закриваються тріщини і пори на поверхні. Даний додатковий шар також сприяє найкращому розподілу гідроізоляційного матеріалу.
Гідроізоляція споруд здійснюється різними матеріалами, які діляться за технологією використання, за своїм призначенням, за видом основи. Антифільтраційна, антикорозійні і герметизуючі матеріали - застосовуються для підземних конструкцій. За способом нанесення, розрізняють такі гідроізоляційні матеріали, як в'яжучі, штучні і суміші з мінеральними добавками. За видами основи гідроізоляція конструкцій ділиться на металеву, мінеральну, асфальтні і полімерну. Найсучаснішою та оптимальної за співвідношенням ціна-якість є полімерна рідка гідроізоляція, вона наноситься швидко на будь який матеріал, створюючи безшовну гідроізолюючу мембрану, яка на довгий час (не менше 20 років)захистить будь-яку конструкцію від впливу вологи, стримуючи помірні механічні навантаження, розтягування чи стискання. Підібрати конкретний ізоляційний матеріал вам допоможуть наші фахівці.

З гідроізоляцією людина знайома вже не одне тисячоліття. Ще древні греки усвідомили необхідність захисту будівель від атмосферних опадів, підвищеної вологості і ґрунтових вод. У наш час волога і раніше залишається одним з головних ворогів будівництва. Так, на фундамент і підвал будівлі свій негативний вплив надають ґрунтові води, стіни і дах страждають від зміни температур і атмосферних опадів, що спостерігаються круглий рік. Але людина навчилася ефективно захищатися від водної стихії завдяки сучасним гідроізоляційним матеріалам.
Слід зазначити, що сучасна гідроізоляція має безліч підходів і рішень, а, як результат, величезна різноманітність різних матеріалів. Їх можна класифікувати за способом нанесення, за фізичними властивостями, за сферою застосування, а також за переважаючими компонентам.
Виникає питання: як же серед цього різноманіття гідроізолюючих матеріалів вибрати кращий? На жаль, тут важко беззастережно віддати перше місце тому чи іншому виду, так як кожен з них має свої переваги, недоліки і особливості. Система гідроізоляції не може бути універсальною і підходити до кожного об'єкту, вона підбирається індивідуально, залежно від багатьох факторів. Насамперед необхідно конкретно визначити технічну задачу, проконсультуватися з фахівцями, а вже потім зайнятися вибором матеріалу.
Нижче представлені самі основні види гідроізоляційних матеріалів, якщо класифікувати їх за фізичними властивостями:

Рулони

Цей матеріал - минуле гідроізоляції. Він є дешевим, але при цьому відрізняється недовговічністю і низькою ефективністю. Сьогодні рулони можуть застосовуватися лише на будівельних об'єктах з обмеженим бюджетом. Робота з влаштування такої гідроізоляції досить трудомістка.

Мастики

Цей матеріал відмінно підходить для роботи зі швами і тріщинами. Він являє собою пластичний розчин, в основі якого органічна речовина. Мастики відносяться до рідкої гідроізоляції. Найбільш частіше застосовуються на покрівлі будівель, фундаментів, штучних водойм. Деякі сучасні марки мають у своєму складі полімери, що забезпечують чудову пластичність і стійкість до навантажень.
Прикладом мастики, виготовленої на основі полімерних матеріалів, може служити Гипердесмо. Вона може використовуватися як для захисту покрівель, так і для гідроізоляції бетонних конструкцій і фундаментів. Основними перевагами даного будматеріалу є: універсальність, демократична ціна, відсутність необхідності змішувати склад з рідиною, можливість утворення мастикою безшовної мембрани, відмінна зчеплення, високий ступінь еластичності, стійкість до озонового окислення і дії прямих сонячних променів. Крім цього, вона є нетоксичною та чудово протистоїть стиранню. Цей матеріал знаходиться поза конкуренцією по поєднанню ціна-якість.

Порошки

Перш ніж приступити до роботи, сухі суміші необхідно підготувати до використання - розвести з водою. До їх плюсів слід віднести швидке застигання. У результаті використання порошків утворюється міцний нееластичний шар, який добре підходить для забивання дір великого розміру і тріщин. Ось тільки для поверхонь, на які припадають великі навантаження, такий матеріал категорично протипоказаний.

Але: і рулони, і бітумні мастики, і плівки, і порошки технологічно безнадійно відстали в порівнянні з сучасними напилюваними полімерними гідроізоляційними матеріалами, що у співвідношенні цна-якість-термін служби, на кілька порядків краще, що дозволяє не повертатися до вже зробленої роботи ні до ремонту, ні до повної заміни.

Калькулятор ППУ

Замовте безкоштовні зразки наших матеріалів

Якщо у Вас ще залишилися сумніви чи питання - замовте БЕЗКОШТОВНО зразки наших матеріалів ППУ з достаавкою Укрпоштою на вашу адресу